Επίσκεψη ΑΚΤΟ ’17

Την Πέμπτη 11 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε στον χώρο της εταιρείας μας, εκπαιδευτική επίσκεψη φοιτητών, του τμήματος Product & Design Innovation, της σχολής ΑΚΤΟ.

Αρχικά, οι φοιτητές ενημερώθηκαν για την τεχνολογία και τις μηχανές που χρησιμοποιούμε, καθώς, επίσης, για το πώς το βιομηχανικό σχέδιο βοήθησε την παραγωγή μας να φτάσει σε υψηλότερα επίπεδα, από πλευράς διαχείρισης χρόνου και υλικών, μειώνοντας, παράλληλα, τον χρόνο παραγωγής, χωρίς να θυσιάζεται η ποιότητα έναντι της ποσότητας. Τους μιλήσαμε επίσης, για τη διαδικασία με την οποία το σχέδιο μετατρέπεται σε τελικό προϊόν.

Κατόπιν, προχωρήσαμε στον χώρο παρουσίασης των προϊόντων θερμοσυγκόλλησης Framis Italia, όπου οι φοιτητές παρακολούθησαν τη λειτουργία των ειδικών μηχανημάτων και τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται σε αυτήν τη διαδικασία.

Εν συνεχεία, ξεναγήθηκαν στον χώρο του μηχανουργείου και είδαν τις διάφορες μηχανές που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή, αρκετές από τις οποίες έχουμε κατασκευάσει οι ίδιοι. Στο κέντρο κατεργασίας CNC παρακολούθησαν τη μετατροπή του σχεδίου σε κώδικα ενώ, τέλος, είδαν τον προγραμματισμό του μηχανήματος και τη λειτουργία του.

Η εταιρεία μας διατηρεί, πάντα, την πόρτα της ανοιχτή σε άτομα με πάθος για γνώση. Σχολές που ενδιαφέρονται για όσα κάνουμε είναι ευπρόσδεκτες, επικοινωνώντας μαζί μας, να ορίσουμε ημερομηνία επίσκεψής τους.